Klaar voor de volgende stap? Met een goede business coach kom je verder!

19 december 2019 | Bedrijfsnieuws | redactie

2019 komt bijna tot een einde. Dit is hét moment van het jaar voor ondernemers om te kijken naar het afgelopen jaar. Heb ik mijn doelstellingen gehaald? Hoeveel omzet heb ik gedraaid? Welke dingen gingen goed en welke dingen kunnen beter? Vaak kan je deze dingen prima beoordelen. Maar soms is het ook lekker om met iemand te sparren. Nieuwe inzichten zorgen vaak voor mooie plannen, ideeën, concepten.. Kortom: ga eens in gesprek met een goede coach.

Sparren met een ondernemers coach

Er zijn een hoop coaches in Nederland die jou kunnen helpen met het zetten van die volgende stap. Ga gewoon eens online op zoek naar een ondernemers coach bij jou in de buurt. Kijk dan wel gelijk of ze zijn aangesloten bij het NOBCO. Dit staat voor Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Zodra een coach is aangesloten bij het NOBCO, weet je dat je goed zit. Deze coach is bijvoorbeeld aangesloten bij NOBCO.

De voordelen van een ondernemers coach

Natuurlijk is sparren met een coach een investering. Gelukkig zitten er voldoende voordelen aan het inhuren van een coach. Hier zetten we graag een aantal voordelen voor je op een rijtje:

  • Een coach heeft vaak al veel ervaring uit het bedrijfsleven en kan jou als ondernemer dus goed adviseren over verschillende bedrijfsprocessen;
  • Een professionele coach is een klankbord. Alles waar jij op zakelijk vlak mee bezig bent, is relevant om over te sparren.
  • Als coach zijnde is het belangrijk dat je altijd luistert naar klanten. Een goede coach zal dus eerst naar je luisteren en dan een passend advies aanbieden in plaats van tegengas geven.

Zie een coachingtraject ook echt als investering en niet als kostenpost. De inzichten die je uit deze sessies haalt, zijn vaak onbetaalbaar omdat het jou in staat stelt om je dromen te benoemen en ze ook echt waar te maken.